Vision csr
Image default
Business / Business Services

Hosted telefonie

U weet inmiddels al dat de ISDN-lijnen verdwijnen en dat er gekeken moet worden naar andere technieken van zakelijk bellen, zoals hosted telefonie van de nederlandse provider. U bent dan al zeer goed op de hoogte van de stand van zaken omtrent zakelijk bellen, wat wij erg goed vinden. Het overstappen van een oude naar een nieuwe techniek binnen een organisatie kan vrij stressvol en lastig zijn, zeker als u weinig personeel heeft dat gespecialiseerd is in IT. U hoeft zich daarom geen zorgen meer te maken, want De Nederlandse Provider kan het allemaal voor u regelen. Bij hosted telefonie komen een heleboel voordelen kijken, maar het belangrijkste is dat wij alles voor uw organisatie up-to-date houden, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

De voordelen van hosted telefonie

Wat u waarschijnlijk al weet van hosted telefonie, is dat het veel voordelen met zich meebrengt ten opzichte van het verouderde systeem van zakelijk bellen. Dat komt omdat uw organisatie, vanaf het moment dat hosted telefonie operationeel is, kan bellen via een telefooncentrale die in de cloud zit. Deze telefooncentrale is hypermodern, zo modern zelfs dat uw organisatie niet langer dure onderhoudscontracten hoeft af te sluiten. Zo bespaart u met hosted telefonie nog wel wat kosten, maar dat is niet de enige manier waarop hosted telefonie ervoor zorgt dat uw organisatie geld bespaart. Uw organisatie bespaart namelijk ook behoorlijk op abonnements en gesprekskosten met hosted telefonie! Daarnaast zijn er ontzettend veel nieuwe functies beschikbaar zoals vast-mobiel integratie die gemakkelijk met hosted telefonie geïmplementeerd kunnen worden.

De Nederlandse Provider

Wij van de Nederlandse Provider begrijpen dat zakelijk bellen eigenlijk een bijzaak is waar u niet te lang mee bezig wilt zijn. Daarom nemen wij u alle zorgen uit te handen en zorgen vanaf het moment dat u met ons getekend hebt dat alles netjes en efficiënt verloopt. Met hosted telefonie hoeft u zich in ieder geval geen zorgen meer te maken over de telefooncentrale, hoe alles werkt en op welke manier het moet worden aangesloten. Bent u benieuwd naar de tarieven van hosted telefonie? klik hier voor onze website, of neem contact met ons op.