JZ Fietstechniek, de fietsenmaker in Veenendaal

JZ Fietstechniek, de fietsenmaker in Veenendaal, wordt geleid door Johan die van zijn hobby zijn werk maakte. De jarenlange ervaring in het vak merkt u aan de hoge service en kwaliteit. Naast het onderhoud van “gewone” fietsen en E-bikes kunt u bij JZ Fietstechniek aankloppen voor het onderhoud van MTB-fietsen en racefietsen. Verder is JZ Fietstechniek een servicepartner van Fietsenwinkel.nl. Maar ook als u een nieuwe of tweedehands fiets zoekt heeft JZ Fietsenmaker vast en zeker een fiets die voldoet aan uw wensen.

Onderhoud en reparatie bij de fietsenmaker in Veenendaal

Bij JZ Fietstechniek in Veenendaal staan wij klaar voor het onderhoud en reparatie aan uw fiets. Als extraatje geven wij uw fiets bij het onderhoud meteen een schoonmaakbeurt. Voor uw gemak is er de Haal- en Brengservice. Uw fiets wordt dan bij u thuis opgehaald en als de werkzaamheden klaar zijn wordt uw fiets bij u thuis bezorgd.

JZ Fietstechniek is gespecialiseerd in het onderhoud van MTB-fietsen en racefietsen. Met regelmatig onderhoud heeft uw MTB of racefiets minder slijtage en blijft deze soepel rijden. Vanaf november t/m februari als actie de Winterbeurt Race & Mountainbike voor € 75,- exclusief eventuele onderdelen.

E-bikes

Het onderhoud van uw E-bike is in goede handen bij JZ Fietstechniek, de fietsenmaker in Veenendaal. Mocht u een nieuwe E-bike zoeken, nieuw in het assortiment zijn de prachtige E-Bikes van Kreidler.

Wilt u geen E-bike maar wel ondersteuning bij het fietsen? Of voldoet de ondersteuning van uw E-bike niet meer? Met behulp van ombouwsets zorgt JZ Fietstechniek ervoor dat u (weer) een fiets heeft met goede elektrische ondersteuning.

JZ Fietstechniek is een servicepartner van Fietsenwinkel.nl

JZ Fietstechniek is een erkend service en afhaalpunt van Fietsenwinkel.nl voor de regio Veenendaal en omgeving. Hier kunt u uw bestelling afhalen en het regulier onderhoud laten uitvoeren. Daarnaast kunt u bij JZ Fietstechniek ook terecht voor het monteren van een accessoire of het verwerken van een garantiegeval.

Kom eens langs bij JZ Fietstechniek

Heeft u een vraag of opmerking? Bent u op zoek bent naar een fietsenwinkel of fietsenmaker in Veenendaal? Kom dan eens langs bij JZ Fietstechniek aan de Jacob van Ruysdaelstraat in Veenendaal.

About the author