Vision csr
Image default
Business / Business Services

Lichtplan laten maken

Ook u kunt een overtuigend lichtplan laten maken

Iedere inrichtings- of installatieopdracht is een nieuwe uitdaging. Of het nu een winkel of horecagelegenheid betreft, of een woning of zorgcomplex, de uitvoering valt of staat met een gedegen voorbereiding. Maakt een lichtadvies onderdeel uit van uw opdracht? Dan kunt u bij ons een lichtplan laten maken, dat uw opdrachtgevers versteld doet staan.

Het zijn de details die het verschil maken. Dat geldt zeker voor de keuzes die u maakt voor innovatieve verlichtingsoplossingen die niet alleen hoog scoren op functionaliteit en duurzaamheid, maar ook aansluiten op de uitstraling die uw opdrachtgevers voor ogen staat, zowel in de zakelijke als particuliere sfeer.

Een lichtplan laten maken zet u op voorsprong

Zit u nog in de aanbestedingsfase? Dan geeft een goed gefundeerd lichtplan een welkome voorsprong op de concurrentie. Is de opdracht u gegund en moet u een lichtadvies uitbrengen, waarvoor u zelf onvoldoende expertise en capaciteit in huis heeft? Dan kunt u onze specialisten een lichtplan laten maken, waarbij de functionele en budgettaire criteria van uw opdrachtgever leidend zijn.

Een integraal concept voor binnen- en buitenverlichting, met inbegrip van alle vereiste energie- en rendementsberekeningen, voorziet in heldere richtlijnen voor de verlichting van één of meerdere leef-, verblijfs- en werkruimten. Hoeveel lichtpunten zorgen voor optimaal resultaat? Aan welke eisen moeten de bekabeling en aansturingstechnieken voldoen? Welke sfeer is in welke ruimte gewenst? Hoe vult u de uiteenlopende kwaliteits- en duurzaamheidseisen op maat in? Met de jarenlange ervaring en passie voor verlichting van onze specialisten kunt u een overtuigend advies indienen.

Met honderd procent focus op de eindgebruiker

Woning of kantoor, restaurant of laboratorium, winkel of productielocatie. Verlichting dient de mens. Althans, zo hoort het te zijn. Hoe innovatief en besparend lichtoplossingen ook zijn, het draait uiteindelijk om de beleving en het comfort van de eindgebruiker. Deelt u die visie? Deel u verlichtingsuitdagingen dan met BinTTec Projectverlichting.

https://www.binttec.nl/lichtplan