Vision csr
Image default
Business

Marmeren waskommen: praktisch én prachtig

De populariteit van marmeren waskommen neemt nog elke maand toe. En dat is niet gek: als je kijkt naar het flink aantal voordelen dat een marmeren waskom met zich meebrengt, snap je eigenlijk niet dat niet iedereen voor zo’n exemplaar kiest! Dat begint al direct bij de uitstraling van een marmeren waskom. Dan hebben we het nog niet gehad over de verdere praktische voordelen van een waskom van marmer. Een marmeren waskom is dus altijd een goed idee. Waarom een marmeren waskom ook een goed idee is voor jou? Dat leggen we in dit artikel uit.

 

Een prachtige eye-catcher in elk interieur

Het design van de marmeren waskommen is logischerwijs het eerste wat je opvalt. Waar je je waskommen ook wilt plaatsen, weet dat ze direct in het oog springen doordat ze een centrale plaats gaan krijgen. Met alle mooie ontwerpen en kleurcombinaties is dat absoluut geen nadeel. In tegendeel: de waskommen van tegenwoordig zijn oogstrelend mooi.

Een marmeren waskom beschikt van zichzelf al over een ontzettend stijlvolle en luxueuze touch. Dit zorgt ervoor dat de waskom eigenlijk in elk interieur goed tot zijn recht komt. Waar je de waskom ook wilt plaatsen, het zorgt altijd direct voor meer sfeer in de ruimte.

 

Langdurig genieten van een marmeren waskom

Een van de nadelen die andere waskommen hebben, is dat ze vaak een specifiek ontwerp hebben. Dit maakt het ontwerp vaak tijdelijk. Ook als je een waskom wilt inbouwen in een specifiek interieur, kun je er op voorhand al vanuit gaan dat dit tijdelijk is. Dit kan ontzettend mooi zijn, maar de kans is groot dat je er na een tijdje al op uitgekeken bent. Met een marmeren waskom heb je van dit probleem geen last. Marmer is namelijk al jaren ontzettend populair en het ziet er niet naar uit dat dit de komende jaren minder gaat worden. Ook is marmer zelf van duurzaam materiaal gemaakt, wat ervoor zorgt dat de kom zelf ook jarenlang mee kan gaan. Dat is dus dubbel lang genieten!

 

Een breed scala aan kleuren

Welke kleur in je interieur ook centraal staat, er is altijd een passende waskom bij te vinden. Er zijn namelijk meerdere stijlvolle kleuren waar je uit kunt kiezen. We beginnen bij het klassieke crèmekleurige. Dit is de kleur waar veel mensen marmer direct van herkennen, wat zorgt voor een klassieke sfeer. Wil je liever een wat modernere uitstraling? Dan kun je kiezen voor een donkere waskom, zoals zwart of grijs. Toch liever wat meer kleur? Dan is de rode waskom echt iets voor jou. Met deze waskom maak je in elke ruimte een statement.