Vision csr
Image default
Business / Business Services

Materiaalcontainers voor opslag van materialen en gereedschappen

De voordelen van materiaalcontainers

Voor aannemers of uitvoerders zijn goede materiaalcontainers tegenwoordig onmisbaar geworden op de bouwplaats. Deze containers bieden niet alleen heel veel opslagruimte, maar beschermen dure gereedschappen ook nog eens tegen diefstal. Daarnaast besparen ze een hoop tijd doordat het materiaal en het gereedschap wat op de bouw wordt gebruikt, niet meer dagelijks meegenomen hoeft te worden. Zeker tijdens een meerdaagse klus is het van belang dat materialen en benodigdheden altijd binnen handbereik zijn om efficiënt te kunnen werken.

Materiaalcontainers op de bouw. Een makkelijk te monteren opslagruimte

Een container om materialen in op te kunnen slaan op de werkplaats, moet bovenal veilig zijn. Deze materiaalcontainers zijn voorzien van een stevig cilinderslot, en beschikken over alle benodigde goedkeuringscertificaten. Op deze manier wordt diefstal op de bouw tot een minimum beperkt. De mobiele opslagruimte kan bovendien een gewicht van 500 kilo per m2 dragen, en is zelfs binnen 10 minuten te monteren door twee personen. Ook het verplaatsen van de container met een heftruck wordt door middel van de handige sleuven en ogen makkelijk gemaakt. Daarnaast zijn deze containers voor materiaalopslag wind en waterdicht, zodat ze bestand zijn tegen alle invloeden van het weer. Door het gebruik van materiaalcontainers op de bouw is efficiënt werken letterlijk binnen handbereik.

Diefstal op de bouw voorkomen met materiaalcontainers

Timmermannen, aannemers en uitvoerders worden nog al eens geconfronteerd met diefstal van materiaal op de bouw. Dit brengt niet alleen een enorme kostenpost met zich mee, maar het wachten op nieuw materiaal of gereedschap neemt ook kostbare tijd in beslag. De demontabele opslagruimtes voor gereedschappen van Materiaalcontainershop.nl zijn niet alleen gemaakt van duurzaam gegalvaniseerd staal, maar beschermt ook nog eens optimaal tegen gereedschapsdiefstal doordat ze het TUV en GS-veiligheidskeurmerk dragen. Doordat deze materiaalcontainers makkelijk te demonteren zijn, zijn ze eenvoudig mee te nemen en te plaatsen op iedere bouwplaats.

https://www.materiaalcontainershop.nl/materiaalcontainers/