Vision csr
Image default
Business / Business Services

Offerte schilderwerk hoogst noodzakelijk

Al een tijdje denk ik erover een offerte voor het schilderwerk van mijn trap aan te vragen. Ik ben zo uitgekeken op de kleur van de traptreden en stootborden. Door het intensieve dagelijkse gebruik is de trap behoorlijk beschadigd en moet nodig bijgewerkt worden. Ook al geef ik mijn kinderen geregeld aan dat ze hun schoenen uit moeten doen voordat ze naar boven gaan, ze luisteren niet altijd. Daarom vind ik het belangrijk dat in de offerte voor het schilderwerk goed naar voren komt welk materiaal gebruikt wordt en dat er veel aandacht wordt gegeven aan goed schilderwerk van de trap. Schilderwerk dat goed ‘gewapend’ is tegen intensief gebruik maar er ook nog eens ‘esthetisch verantwoord’ uitziet. Het moet passen bij de rest van ons interieur. Dit alles moet zeker in de offerte voor het schilderwerk meegenomen worden. Klik hier voor offerte schilderwerk.

Meerdere offertes schilderwerk geven inzicht

Een enkele offerte schilderwerk daar kun je natuurlijk eigenlijk helemaal niets mee. Daarom had ik het idee om meerdere offertes voor schilderwerk van de trap met elkaar te vergelijken. Maar ik heb natuurlijk geen zin om meerdere keren te moeten uitleggen wat mijn wensen maar ook mijn harde eisen zijn. Daarom is het zo fijn dat ik via Schildersbedrijfexpert.nl meerdere offertes in één keer heb kunnen aanvragen. Via het formulier op hun site heb ik precies aangegeven wat ik wil. Ik kreeg maar liefst zes offertes thuis gestuurd!

In de offerte schilderwerk wordt inzichtelijk welke klussen je zelf kunt doen

In haast alle offertes voor het schilderwerk was er ook een post opgenomen voor het repareren van de beschadigingen die in de loop der jaren zijn ontstaan en het verwijderen van de oude verflagen. Het ontvetten en schuren van de trap kwam ook op alle offertes voor het schilderwerk naar voren. Juist door meerdere offertes via schildersbedrijfexpert.nl aan te vragen, hebben we een goede vergelijking kunnen maken op basis van ons budget en kregen we een goed inzicht van de werkzaamheden en de daarvoor gehanteerde prijzen bij verschillende schildersbedrijven.

Geld besparen? Vraag meerdere offertes voor schilderwerk aan

Mede dankzij de zes verschillende offertes voor schilderwerk die we via schildersbedrijfexpert.nl hebben ontvangen, hebben we ervoor gekozen om alle beschadigingen zelf te repareren, de oude verflagen te verwijderen door te ontvetten en te schuren. Dit heb ik uit de offerte laten halen van het schildersbedrijf van onze keuze. Mijn partner en ik hebben dit in een lang weekend helemaal zelf gedaan. Het was best een behoorlijke klus maar zo konden we toch nog wat besparen op de uiteindelijke offerte voor het schilderwerk van onze trap. En het eindresultaat is prachtig geworden.