Op zoek naar een mediator in Wageningen?

Als u op zoek bent naar een mediator in Wageningen, zoek dan niet verder. Wij helpen u bij uw scheidingsproces. Scheiden is iets dat nooit leuk is en het kan daarnaast ook juridisch ingewikkeld zijn. Wij helpen u door dit proces heen en begeleiden u van begin tot eind. U bespaart op de kosten van een dure echtscheidingsadvocaat, omdat de rol van de advocaat zich beperkt tot het indienen van deze stukken bij de rechtbank. Omdat ik gespecialiseerd ben in bemiddeling bij echtscheiding krijgt u een effectieve oplossing.

De gespecialiseerde mediator in Wageningen

We zijn al enige tijd een gespecialiseerde mediator in Wageningen. Wij kennen de omgeving en hebben al veel klanten uit de omgeving geholpen. Als scheidend echtpaar kunt u snel het overzicht verliezen en is er vaak behoefte aan een mediator die het overzicht houdt. Wij hebben een stappenplan ontwikkeld dat er als volgt uit ziet: inventarisatie, afspraken over de kinderen, verdeling vermogen, alimentatieberekening en pensioen. Zodra er volledige overeenstemming is over alle onderwerpen worden de afspraken in een ouderschapsplan en scheidingsconvenant opgenomen. Deze stukken worden door u bij mij op kantoor getekend. Tijdens dit proces wordt u vakkundig geholpen en proberen wij zoveel mogelijk werk uit uw handen te nemen.

Voordelen mediator in Wageningen

Het belangrijkste voordeel van een mediator in Wageningen is uiteraard de locatie. Als u in de buurt van Wageningen woont, is het makkelijker communiceren. Met de moderne technieken is het erg makkelijk om als mediator te communiceren via telefoon of email, maar soms is het fijner om fysiek samen te zijn om gevoelige zaken te bespreken. Wat wij het belangrijkste vinden is dat het kind op de eerste plaats komt. Kinderen hebben het vaak het moeilijkste als ouders gaan scheiden. Wij werken samen met een KIES programma, waar een begeleider toezicht kan houden op uw kinderen. De begeleiding van de kinderen, naast hun ouders, levert doorgaans een bijzondere band op met zowel de kinderen als hun ouders. Het is vooraf lastig te bepalen hoeveel een echtscheiding zal gaan kosten. Op onze website heeft u de mogelijk om eenvoudig een offerte aan te vragen.

About the author