Vision csr
Image default
Business / Business Services

Opslagruimte Diemen nodig?

Zoek je een opslagruimte in Diemen? Stop dan maar met zoeken. Ik kan je verzekeren dat de kanjers van Opslag 020 het je zo gemakkelijk mogelijk willen maken om je persoonlijke spullen bij hen op te slaan. Ik weet ook zeker dat je bij hen goede en voor een gunstige prijs een oplossing voor je opslagprobleem zal vinden. Wanneer de ruimte thuis een probleem wordt en het toch té rommelig in huis wordt, kun je erop vertrouwen dat je bij hen en dankzij hen je meubels en alle andere bezittingen op een veilige en betrouwbare plek in bewaring kan geven. En het beste van alles is dat zij je met al hun verschillende afmetingen aan opslagruimtes altijd wel een opslagruimte kunnen verhuren waardoor je thuis de ruimte weer terug krijgt die je weer nodig hebt of naarstig naar op zoek bent.

Gegarandeerd de juiste opslagruimte Diemen

Ik ben er zeker van dat je een geschikte opslagruimte in Diemen zal vinden. De juiste opslagruimte houdt in, een ruimte die niet te groot maar zeker ook niet te klein is. Een ruimte die volledig voldoet aan je persoonlijke behoefte. Het terrein in Diemen wordt 24/7 beveiligd door camera’s, je krijgt een persoonlijke toegangscode tot je eigen opslagruimte. De ruimtes zijn dagelijks bereikbaar tussen 06:00 uur en 23:00 uur. Zo gewenst is 24/7 toegang mogelijk, maar alleen indien dit op voorhand met elkaar besproken en afgesproken is. Alle ruimtes zijn schoon, geventileerd en verwarmd. Wat je verblijf in een van de vele ruimtes natuurlijk veraangenaamd. Of je nu bezig bent met het opknappen, bouwen of restaureren van je huis of gewoon wat extra ruimte nodig hebt, een opslagruimte kan dan de perfecte oplossing voor je zijn.

Verhuisservice

Mocht je erover inzitten over hoe je je spullen naar de opslagruimte in Diemen kunt krijgen? Stop dan maar met stressen want voor het transport kun je ook bij hen terecht dankzij hun geweldige verhuisservice! Ze bieden je de mogelijkheid om door Student Verhuis Service te Amsterdam je spullen in Diemen bij de opslag te laten bezorgen. Zij hebben de focus liggen op kwalitatief en toch goedkoop verhuizen. Niet alleen verhuizers en verhuiswagens kun je via hen inzetten, maar ook liften en alle toebehoren kunnen ze leveren.