Vision csr
Image default
Business / Business Services

Regenwaterpomp in een woning

Neem een regenwaterpomp in een woning en u verandert uw woonplaats in een duurzame plek. Een regenwaterpomp zorgt dat er regenwater wordt gebruikt in plaats van kraanwater. Daardoor bespaart men aanzienlijk op het milieu en uw portemonnee. Tot wel meer dan vijftig procent kan men het verbruik van drinkwater verminderen. En dat door een regenwaterpomp in combinatie met onze andere producten die gekoppeld kunnen worden aan een regenwatersysteem.

Wil men dus een goed alternatief op drinkwater hebben waarmee men toiletten kan doorspoelen, de tuin mee kan besproeien en een was mee kan draaien? Dan kan men deze zuinige techniek toepassen waarmee men beter voor de natuur mee kan zijn. Ga daarom voor de regenwaterpompen van ons die men in een woning kan plaatsen.

Zuinige techniek door een regenwaterpomp

Deze zuinige techniek met regenwaterpompen is ideaal voor mensen die willen besparen op water. Er komt jaarlijks veel regen uit de lucht vallen waardoor zo’n regenwatersysteem hier heel handig is. Verder bestaan ze uit moderne technieken die aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Zo zijn er dompel- of klokpompen die volledig ondergedompeld hemelwater rond kunnen pompen door de woning. Ze leveren een stroming vanaf de bodem en kunnen tot een zekere druk en capaciteit water leveren. De koeling gebeurt automatisch doordat ze onder water staan en dus gekoeld worden door hetgeen ze verpompen. Ook kunnen deze regenwaterpompen automatisch aan en uit gezet worden doordat ze gekoppeld zijn aan een vlotterschakelaar die bepaald of het reservoir te vol of te leeg is. Bij leegstand wordt er vanzelf overgestapt op kraanwater. In elk geval is zoiets erg duurzaam. Tevens zijn de zelf aanzuigende regenwaterpompen ook erg belangrijk voor een huis.

Meer milieuvriendelijke producten

Om een regenwatersysteem helemaal af te maken zijn er nog andere producten nodig. Deze kan men naast de regenwaterpomp bij ons in de webshop vinden. Daar vindt men breaktanks, waterschachten, regenwaterputten en meer dat milieuvriendelijk is.