Tankverlichting is vrij onbekend

Wanneer je iemand vraagt of diegene bekend is met het begrip ‘tankverlichting’ krijg je hoogstwaarschijnlijk een nee als antwoord. Tankverlichting is een soort lamp die niet heel bekend is onder de meeste mensen. Dit komt omdat het een unieke soort verlichting is, die je niet zomaar in je huis hebt hangen. Tankverlichting wordt gebruikt op speciale locaties, zoals bijvoorbeeld een opslagtank, een destillatiekolom, pijpleidingen, flowindicaties etc. Grote kans dat je deze ruimtes zich niet in je huis bevinden, waardoor je deze lamp dus ook niet in je huis vindt. Een belangrijk voordeel van een tanklamp is dat deze te gebruiken is op locaties met een verhoogd risico op explosies.

Waarom kiezen voor een tanklamp?

Iemand die opzoek is naar een lamp voor een van de zojuist genoemde locaties, kan het beste kiezen voor een tank inspectielamp. Deze lamp beschikt over allemaal verschillende unieke specificaties waardoor deze lamp het meest geschikt is van alle soort verlichtingen.

Een tanklamp inspectielamp bevat geen ledverlichting, maar halogeenverlichting van 5 tot 100 Watt. Er zijn verschillende kantelscharnieren verkrijgbaar waardoor je de lamp zo kan positioneren als je wil. Ook een groot voordeel van deze lamp is dat de montage beugel voorhanden is. De licht metalen behuizing van de lamp is vrij van corrosie en de uitvoering van een tank- inspectielamp is robuust. De aansluitkabel van deze verlichting is verpakt in een aparte aansluitdoos, zodat deze goed wordt beschermd. De kraag is flang, en de lamp is geschikt voor zone 1/2/21 en 22.

Tankverlichting aanschaffen

Is tank inspectie verlichting de lamp waar u al tijden naar opzoek bent? Schaf dan eenvoudig en snel de perfecte lamp aan die je nodig hebt. Vergelijk verschillende varianten met elkaar en kom zo tot de perfecte lamp waar u naar opzoek bent. Zo voorkomt u dat u een miskoop maakt.

http://zone-atex.nl/tankverlichting/

About the author