Vision csr
Image default
Business / Business Services

Tips voor uw nieuwe opslagruimte in Amsterdam

Bij de Opslagman hebben wij nagedacht over handige tips voor het huren van een opslagruimte in Amsterdam.

Tip 1

Als u veel spullen in uw opslag wilt plaatsen, is het vaak een probleem om deze spullen later weer terug te vinden. Denk er daarom ook eens aan om een eenvoudige plattegrond te maken van uw opslag en markeer alle spullen die je later absoluut moet terugvinden. Deze plattegrond kunt u bij de ingang ophangen. Zo kunt u altijd eerst even kijken op de plattegrond en hoeft u niet meer als een kip zonder kop alle dozen open te trekken. Opgeruimd staat netjes!

Tip 2

Als u dan de spullen heeft gevonden die u nodig heeft, is het ook handig dat u die heelhuids mee naar huis kunt nemen. U wilt niet vallen over de spullen die ook in uw opslag staan. Houd daarom een vrije doorgang in het midden van uw opslag. Alle dozen en materialen die u wilt opslaan, kunt u beter langs de muren plaatsen. Zo heeft u altijd de ruimte om terug te lopen zonder ergens over te struikelen.

Tip 3

Het klinkt misschien vanzelfsprekend, maar zet de spullen die u denkt nog vaak te gaan gebruiken vooraan. Dit is vaak lastiger dan je denkt, omdat veel mensen denken bepaalde spullen veel te gaan gebruiken, terwijl deze in werkelijkheid niet zo vaak worden gebruikt als gedacht. Andere spullen blijken dan ineens veel handiger te zijn en die staan dan achteraan. Kijk dus eerst kritisch naar alles wat je wilt opbergen en maak een lijstje van spullen die je vaak gebruikt.

Tip 4

Maak optimaal gebruik van de ruimte door vooral spullen tot het plafond op te stapelen. Zo benut je alle ruimte goed en kunt u ook makkelijker dat middenpad vrijhouden. Heb je kasten in de opslag staan? Zet dan ook deze vol met spullen, zo wordt elk hoekje opgevuld. Wanneer u stapelt, is het ook handig om de zware spullen onderop te zetten en de lichtere spullen bovenop. Dit voorkomt indeuken.

Opslagruimte in Amsterdam

Bent u op zoek naar een opslagruimte in Amsterdam? Gebruik dan deze tips en huur een ruimte bij Opslagman. Kijk voor alle mogelijkheden op onze website!