Vision csr
Image default
Business / Business Services

Uw tuin definiëren en afbakenen met de schuttingen van SCS Zonwering Hoogeveen

Voor de afscheiding van gebieden zoals het zicht op de tuin van uw buren kan het nodig zijn om schuttingen van SCS Zonwering Hoogeveen te plaatsen, maar ook heggen op ooghoogte of zelfs iets hoger zorgen voor een visuele scheiding in uw eigen tuin. Zodra de plekken van de gebieden die u van elkaar wilt scheiden zijn geïdentificeerd, is het handig om uw gedachten op papier te zetten.  Een creatieve scheiding is vaak nodig vanwege de verandering in de geplande activiteiten voor aangrenzende gebieden ni eigen tuin. Aangrenzende tuinen en terrassen worden over het algemeen van elkaar gescheiden door een schutting. Het kan nodig zijn om bepaalde delen van de tuin volledig te verbergen. Dit kan zijn om privacy te bieden of om lelijke plekken of uitzichten te verbergen.  De hoogte van een schutting of afscheiding is afhankelijk van de locatie van het object, het uitzicht of iets anders dat verborgen moet worden. Plaats een schutting altijd zo dicht mogelijk bij het te verbergen gebied. Veel mensen gebruiken plantaardige materialen om een kosteneffectief scherm te bieden dat effectief zal zijn en ook enige esthetische waarde zal hebben. Ze kunnen echter veel ruimte in beslag nemen en veel tijd vragen voordat ze hoog en dik genoeg zijn. Ook het onderhoud zoals snoeien en scheren van de hagen is voor velen nog wel een struikelblok.  

Schuttingen van SCS Zonwering Hoogeveen zijn praktisch

De schutting in Hoogeveen van SCS Zonwering nemen minder ruimte in beslag, kunnen direct worden geplaatst en zorgen ook direct voor een blokkade van het zicht. Bijvoorbeeld om de privacy richting buren te waarborgen. Als u de beslissing hebt genomen om iets te verbergen, bijvoorbeeld een de airco of de vuilcontainer, vermijd dan ten koste van alles de verleiding om iets als een hekwerk met beplanting als afscheiding te gebruiken. Het idee is om de beplanting tegen het hekwerk te laten groeien en hetgeen erachter staat inderdaad verbergen. Dit is zelden succesvol, waardoor de maatregel meer aandacht trekt op de airco of vuilcontainer dan wanneer deze in het zicht staat.  

Uw budget en de beschikbare ruimte kunnen bepalend zijn voor de uiteindelijke beslissing te kiezen voor een schutting, een combinatie of begroeiing om het gewenste effect te bereiken.