Vision csr
Image default
Business / Business Services

Verhuislift huren komt samen met hulp van een professional.

Snel en goedkoop een verhuislift huren kan tegenwoordig heel eenvoudig, het enige wat je hoeft te doen is het inschakelen van een verhuisbedrijf dat gebruik maakt van verhuisliften. Deze kun je tegen een laag tarief huren en je kunt zelf beslissen voor hoelang je deze wilt huren. De kosten vallen best mee, aangezien je per uur betaald. Wanneer je een verhuislift huurt, krijg je hulp van een echte professional die je helpt om de verhuizing zo makkelijk en soepel mogelijk te laten verlopen. Alle verhuisliften die er worden gebruikt worden goed gecontroleerd en voldoen 100% aan de veligsheidseisen.

Een verhuislift huren met bediening

Als je een verhuislift huurt hoef je eigelijk geen zorgen te maken over de schade die je aan je woning kunt aanbrengen, want deze wordt bediend door een professional die er echt jaren lang ervaring mee heeft. Een verhuislift huren is zo geregeld, je gaat naar de website en vult het formulier in om de verhuislift huren aan te vragen. Ook kun je dat telefonisch doen, je kunt het bedrijf bellen en telefonisch vragen om een offerte – je zult deze dan per email ontvangen en je zult zien dat het huren van een verhuislift helemaal niet duur hoeft te zijn.

Voordelen van verhuisliftenhuren.nl

  • 24 uur spoedservice – 7 dagen per week beschikbaar
  • In het weekend ook beschikbaar, zonder dat je daar meer voor betaald
  • Besparen op extra kosten bij schade
  • Gratis verhuisdekens en inpakfoliemateriaal gebruiken
  • Maatwerk en prettige communicatie met het bedrijf

Zoals je ziet zijn er best wat voordelen die je krijgt als je verhuislift huren wilt, je zult extra onnodige kosten besparen als je kiest voor een professional. Wist je dat alles ook verzekerd is? Dat is wel zo fijn, want stel dat je wel schade aanbrengt dan hoef je daar niet uit je eigen zak voor te betalen.

Verhuislift huren kosten

Een verhuislift huren hoeft helemaal niet duur te zijn, we zullen je uitleggen wat de kosten ongeveer zullen zijn zodat je alvast een inschatting kunt maken over de kosten die het met zich meebrengt.

1e uur van maandag tot vrijdag
Voor het eerste uur van maandag tot vrijdag betaal je 75 euro, daarna per halfuur betaal je 30 euro.

1e uur op een zaterdag
Voor het eerste uur betaal je op een zaterdag slechts 85 euro, per halfuur extra betaal je 35 euro. Bij een afstand binnen 10 kilometer betaal je niet extra per kilometer, is het adres wel verder dan 10 kilometer? Dan betaal je 1,50 per gereden kilometer (alleen erheen)

Contactinformatie:

website: verhuislift huren
06 107 55 122
info@verhuisliftenhuren.nl
Rivium Boulevard 122 2909 LK,
Capelle aan den Ijssel
kvk nr: 72514345