Vision csr
Business / Business Services

Voipzeker | Voice over IP, wij helpen u graag!

Voipzeker

Voor bellen met Voip bent u bij Voipzeker aan het juiste adres. U kunt veel kosten besparen ten opzichte van gewoon bellen. Daarnaast bent u altijd en overal bereikbaar en kunt u zorgeloos bellen. Voipzeker is bovendien erg flexibel met u als klant.

Kosten besparen met Voipzeker Als u kiest voor voip telefonie van Voipzeker kunt u flink op de kosten besparen. U betaalt een vast laag bedrag per maand waardoor u zorgeloos kunt bellen naar alle vaste en mobiele nummers in Nederland. Normaal betaalt u voor het starttarief en de kosten per minuut en dit kan flink oplopen als u lang met een klant aan het bellen bent.  Voor bellen naar het buitenland kunt u zelfs tot wel 70% besparen. Dit komt doordat er een open markt waardoor het voor Voip providers mogelijk is geworden om per land een aanbieder te gebruiken.

Altijd en overal bereikbaar U bent met Voip telefonie van Voipzeker altijd en overal bereikbaar. U bent verzekerd van een stabiele internetverbinding met een hoge snelheid tot wel 500MB/s. Daarnaast kunt u door Voip op de mobiel gesprekken van uw vaste telefoon doorschakelen naar uw mobiele toestel. Hierdoor bent u ook bereikbaar als u onderweg bent.

Voipzeker flexibel Voipzeker is erg flexibel met u als klant. Het bedrijf past zich aan aan de groei van uw bedrijf.  U kunt uw abonnement op ieder moment upgraden of downgraden. Daarnaast werkt Voipzeker niet met langlopende contracten die stilzwijgend worden verlengt. U kunt uw abonnement maandelijks opzeggen.

Voipzeker is een voip provider waarbij u flink op de kosten kunt besparen. U bent daarnaast altijd en overal bereikbaar en uw contract is maandelijks opzegbaar. Wacht niet langer en neem contact op met Voipzeker om te kijken wat Voip telefonie u nog meer te bieden heeft.

https://www.voipzeker.nl/voip/voip.html