Vision csr
Business / Business Services

VOIPZeker – VOIP Telefonie

VOIPZeker

U heeft waarschijnlijk weleens gehoord van VOIPZeker, maar weet u ook wat wij doen? VOIPZeker is een bedrijf voor uw zakelijk telefonie. In dit artikel krijgt u meer informatie over het bellen met VOIPZeker, VOIP zakelijk en wat Hosted VOIP precies inhoudt. Wilt u hier meer over weten, lees dan verder!

Bellen met VOIP

Wij zijn een bedrijf voor uw zakelijk telefonie. Bellen met VOIP heeft meer functies dan alleen traditioneel bellen. Keuzemenu’s kunnen effectief gebruikt worden om alle bellers bij de juiste medewerker uit te laten komen. Dit is belangrijk binnen een bedrijf om misverstanden te voorkomen. Wanneer u in gesprek bent kan een ander het inkomende gesprek opnemen aan de hand van dynamische doorschakelingen. Voicemail en gespreksopname is daarbij mogelijk. Hoe handig is dit!

VOIP zakelijk

Met VOIP zakelijk heeft u een aantal voordelen voor uw bedrijf. Het bedrijf kan wachtrijen inschakelen in tijden van veel belverkeer. Ook nummerherkenning en anoniem bellen zijn opties. Wat ook een groot voordeel is dat u met VOIPZeker toestellen niet alleen uw nummer wordt weergegeven, maar ook uw naam en/of bedrijfsgegevens. Dit komt professioneel over richting uw klanten. Een groot voordeel om VOIP zakelijk aan te schaffen!

Hosted VOIP

Met Hosted VOIP is het belangrijk dat u internetverbinding hebt. U maakt hier namelijk gebruik van telefonie vanuit een extern datacenter. Is dit het geval? Dan heeft u overal toegang tot Hosted VOIP. Daarnaast kunt u met Hosted VOIP meerdere gesprekken tegelijkertijd aangaan.

VOIPZeker

Wilt u overstappen van zakelijk telefonie? Bij VOIPZeker bent u op het juiste adres. Wacht niet langer en kijk op de website van VOIPZeker voor meer informatie!

https://www.voipzeker.nl/voip/