Vision csr
Image default
Business / Business Services

Voordelen van bon printers

 tips

Werk jij vaak achter een kassa? En wat zijn jouw ervaringen? De meeste houden ervan om achter de kassa te zitten! Je hebt als caissière veel verantwoordelijk zoals het veilig bewaren van het contact geld. Hier heb ik een aantal tips voor jou, waarbij je moet opletten tijdens het afrekenen: wees altijd vriendelijk tegenover de klant, laat je niet afleiden door de situatie om je heen maar richt je op de klant en leg het geld van de klant op de kassalade (zodat je kunt bewijzen wat de klant heeft gegeven). Door deze tips, kom je heel ver als je achter de kassa moet werken. Het belangrijkste tip is dat je de klant altijd moet begroeten en gedag moet zeggen!

Hoe waardevol is een kassabon?

Nadat je een product hebt gescand en hebt afgerekend, geef je altijd de kassabon mee. Op de kassabon vind je de producten staan, die de klant graag wil kopen. Het is van belang dat je altijd de kassabon aan de klant meegeeft. Dit moet je doen, zodat de klant altijd terug kan komen met als bewijs als die iets moet ruilen. Het kan ook zijn dat printer van de bonnen het niet kan doen. Ik heb een aantal voorbeelden voor jou, hoe je dat het beste kunt oplossen. Als de printer een bon wel uit print maar dan zonder tekst d’r op, dan betekent dat het printerpapier verkeerd in de printer zit. Als er een rood licht knippert op de printer, moet je een nieuw printerpapier erin doen!

Bewijsmiddel

Wil je dat de klant met een goed gevoel de winkel verlaat? Koop dan nu Idpos bon printers! Deze printer geeft de klant de garantie dat die iets kan ruilen. Het is een bewijsmiddel, dat die iets in de winkel heeft gekocht. Gemiddeld gaat een bon printer van 10-15 jaar mee.

https://www.idpos.nl/