Vision csr
Business / Business Services

VT2000 – VvE beheer in Den Haag

 

Ontwikkeling VvE beheer – De laatste jaren wordt er steeds meer waarde gehecht aan professioneel VvE beheer in Den Haag door een externe beheerder. Er zijn een groot aantal Verenigingen van Eigenaren die een externe beheerder inschakelen voor hun complex.

Professionele VvE beheerder

VT2000 is een SKW gecertificeerde VvE beheerder met het hoofdkantoor gevestigd in Wateringen. VT2000 is in 1997 opgericht en heeft daarmee een ervaring van ruim 20 jaar opgebouwd. Dit bedrijf is in staat om het hele beheer te verzorgen voor een Vereniging van Eigenaren, maar ook een deel van het beheer. 

Certificatie en inschrijving

VT2000 is SKW gecertificeerd. Met dit certificaat hebben Verenigingen van Eigenaren houvast aan de kwaliteit van het beheer als ze kiezen voor een gecertificeerde beheerder. Dit certificaat is ontwikkeld door belanghebbende partijen en ieder jaar wordt de kwaliteit van de beheerder opnieuw getoetst. De belanghebbende partijen zijn VvE Belang, VGM NL en Aedes vereniging van woningcorporaties. Deze VvE beheerder staat tevens ingeschreven bij het AFM.

Overstapservice

De totale afhandeling van de overdracht van de oude beheerder aan VT2000 wordt volledig verzorgd. Ook voor het opstarten van een nieuwe Vereniging van Eigenaren bent u aan het juiste adres.

Contactgegevens

Voor meer informatie over VT2000 VvE beheer Den Haag kunt u mailen naar info@vt2000.nl of kunt u kijken op onze website, www.vt2000.nl. Wilt u weten wat VT2000 voor u kunt betekenen? Bel dan vrijblijvend met een van onze professionele VvE beheerders op 0174-286262. VT2000 VvE beheer in Den Haag is een uitstekende keuze.

Werkt u liever samen met een professional uit Haarlem? Schakel dan de Amsterdamse VvE Beheerder in, een dochteronderneming van VT2000.