Vision csr
Image default
Business / Business Services

Webcam cover

Een webcam cover fungeert als een extra slot op de deur. Ik mag van geluk spreken dat ik voor mijn bedrijf een goede verzekering had afgesloten. Zonder deze verzekering had ik mijn bedrijf hoogstwaarschijnlijk kunnen opdoeken. Ik ben goed verzekerd tegen inbraak en daar betaal ik dan ook een hoge premie voor. De verzekeraar raadde mij wel aan om de nodige maatregelen te treffen om inbraak te voorkomen. Indien ik deze maatregelen niet zou treffen, dan zou de kans op een vergoeding na een inbraak een stuk kleiner zijn. De maatregelen die ik heb getroffen, liegen er dan ook niet om. Het heeft me ook flink wat geld gekost om mijn kantoor naar behoren te beveiligen tegen inbraak. De ingang is voorzien van sterke sloten. Daarbij is er een duur alarmsysteem aangeschaft, inclusief camera’s en sensoren.Toch heeft dit alles niet mogen baten en bleek er toch een lek te zitten in het systeem. Op een druilerige ochtend in februari van dit jaar trof ik een volledig leeggeroofd kantoor aan. De laptops, printers en LCD schermen waren allemaal verdwenen als gevolg van een inbraak, zonder dat er een alarm was afgegaan. Ik stond voor een raadsel. Later bleek dat ik met behulp een webcam cover deze inbraak had kunnen voorkomen.Een webcam cover is een extra slot op de deur. Wat is er gebeurd? Hackers hadden heimelijk software geïnstalleerd op een laptop. Zodoende kon men ongestoord meekijken met alles wat er gebeurde op het kantoor. Zo heeft men via de camera kunnen meekijken wat de beveiligingscode voor het alarm is. De rest hoef ik niet meer uit te leggen uiteraard. Met een webcam cover had dit allemaal voorkomen kunnen worden.

Online webcam cover kopen

Een webcam cover kopen gaat heel gemakkelijk online. Met een webcam cover voorkom je dat er heimelijk wordt meegekeken via de camera van je laptop of smartphone. Een webcam cover is daarom alles behalve overbodige luxe.

Simpel

Een webcam cover is een simpele oplossing voor een groot probleem. Bescherm daarom jezelf, je bedrijf of je gezin met een webcam cover. Een webcam cover is goedkoop en het kan een hoop ellende voorkomen.