Vision csr
Business / Business Services

Welke kosten komen er kijken bij een crematie?

Een crematie is niet iets waar men op gaat bezuinigen, maar aan de andere kant wil je natuurlijk ook niet te veel kwijt zijn als het niet nodig is. Daarbij is het erg fijn als je vervelende taken uit handen kunt geven. U heeft zelf wel andere dingen aan uw hoofd wanneer een dierbare is overleden. Het is daarom erg fijn om een uitvaarverzorger in te kunnen schakelen die u helpt bij het regelen van een crematie. Wat daarnaast ook erg fijn is dat je een grove inschatting kunt maken van de kosten. Over het algemeen is een crematie goedkoper dan een begrafenis, zeker op de langere termijn. Wilt u graag transparantie over de kosten van een crematie? Meride geeft u volledige transparantie over de kosten van een crematie.

Verschillende pakketten

Om een mooie crematie te houden voor uw overleden dierbare bent u nou eenmaal aardig wat geld kwijt. Het is in ieder geval goedkoper dan een begrafenis. Hier wordt namelijk naak gekozen voor en dure kist en er zijn jaarlijkse kosten verbonden aan een graf op het kerkhof. Wilt u graag een zo goedkoop mogelijke uitvaart? Kies dan voor een crematie in tegenstelling tot een begrafenis. Daarnaast zijn er verschillende pakketten met een passende prijs. Het gaat hierbij om basis, regulier en uitgebreid. Daarnaast is er ook een ‘sober’ crematiepakket. Hierbij gaat het om een stille crematie. 

Waarom kiezen voor Meride?

Wilt u graag een eigentijdse crematie houden voor uw overleden dierbare met behulp van toegewijde vakmensen? Meride zorgt tot in detail voor alle aspecten van de uitvaart. U hoeft zich geen zorgen te maken, Meride neemt al het zware werk uit handen en zorgt voor een prachtige crematie voor uw overleden dierbare. Welk pakket u ook kiest, u krijgt altijd een nette en complete crematie waarbij iedereen afscheid kan nemen van de overledene.

http://www.meride.nl/kosten-uitvaart/wat-kost-een-crematie/